Nieuwe redactie voor Meer dan Liefde!

Op 25 november is door ISISZ een bijeenkomst georganiseerd om tot een nieuwe redactie te komen voor de website. Dat is hard nodig, want er gebeurt veel dat de moeite waard is om te weten.

Martijn Derks, Jeroen Donkers, Wilco de Schouwer en Willem Cranen zijn bij Martijn op bezoek geweest en hebben daar niet alleen koffie gedronken.
Er zijn plannen gemaakt voor de site: meer verhalen van mensen, interviews, aankondigingen van studiedagen, foto’s, informatie over de zes thema’s van de site enzovoort.

Er worden nog twee dames gezocht om toe te treden tot deze redactie. Dan is er een betere verdeling van mannen en vrouwen. Wie zich geroepen voelt en in de buurt van Cuijk woont, kan zich nog melden bij ISISZ. (Tel. 0485 - 38 04 62 of E-mail: info@isisz.nl)

 

Hieronder stelt Martijn zich voor.

Ik ben Martijn Derks, ik ben 30 jaar en ik woon in Cuijk. Ik neem plaats in de redactie van meerdanliefde. Ze hadden mij dit gevraagd en ik heb daar niet lang over na hoeven te denken. Ik zei gelijk 'ja'.

Ik ben iemand die graag voor de ander  klaar staat. Of het nu groot of klein is, ik pak het wel aan, ook bij meerdanliefde.

Hopelijk kijken jullie op de website. Met vriendelijke Groet, Martijn Derks

Hulp bij deze website

Als je op het huisje klikt, ga je altijd weer terug naar de startpagina.

Als je op de A klikt, vergroot je alle letters in de website.

Als je op het luidsprekertje naast een tekst klikt, wordt deze tekst voorgelezen.

Als je hier een woord intikt, kan je de hele website doorzoeken.